Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 παρουσίασε σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη, 10/01, 18.30) τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Forum».

Η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε από φιλάθλους του Ολυμπιακού που θέλησαν να καλωσορίσουν τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το λόγο πήρε στην αρχή ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, που μίλησε για τη λειτουργία του τμήματος ποδοσφαίρου, αναφέροντας τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό να στηριχθεί από τον κόσμο του, ενώ εκτός από τους πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν, τόνισε πως θα ανακοινωθούν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν κατά σειρά από τη διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, οι Αντώνης Καμπλιώνης (επιθετικός), Κλεβί Κόλα (μέσος),  Πέτρος Διβανές (μέσος), Σάκης Σάββας (αμυντικός) και Στάθης Ρόκας (μεσοαμυντικός).
Στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων μίλησε επίσης ο ταμίας του συλλόγου, κ. Δημήτρης Πέγιος, ο οποίος επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει όσους τον πολεμούν, με τον επί σειρά ετών πρόεδρο του ΣΦΟΒ, κ. Μέμο Παρίση, να τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι για πάντα ψηλά, ενώ ο Στάθης Ρόκας που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε πως η Βολιώτικη ομάδα πρέπει να αποδείξει ξανά ότι είναι το αφεντικό στην πόλη της.

 

 

 

 

 

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Εκδήλωση
  • Παρουσίαση νέων αποκτημάτων
  • Ρεπορτάζ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις