Έτοιμοι για την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής πόλο Νίκη και ΟΕΑ/ΝΑΒ

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή (3/4) στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών και μέχρι την Κυριακή θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Α’ φάσης. Τον Βόλο εκπροσωπούν οι ομάδες της Νίκης και του ΟΕΑ/ΝΑΒ που παρά τα προβλήματα απουσιών…

…τους θα προσπαθήσουν για την όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Η Νίκη
Η Νίκη προέρχεται από την Α2 κατηγορία, αλλά η επιστροφή της σε αυτή δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν με απουσίες στον πρώτο γύρο, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο όμιλός τους είναι ο πιο δύσκολος. Πέραν του Νηρέα Χαλανδρίου που παίξει «σπίτι» του, ουσιαστικά γηπεδούχες θα είναι όλες οι ομάδες που είναι από την Αθήνα, εκτός φυσικά της Νίκης.
Από πλευράς Νίκης δεν θα παίξουν αυτό το τριήμερο ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μπατζιάκας και ο αμυντικός Στέφανος Ξυφώλης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης ο επίσης αμυντικός Γιάννης Αποσκίτης και ο φουνταριστός Ανδρέας Ευαγγελινός λόγω τιμωρίας από πέρυσι.
Οι ελλείψεις αυτές ίσως αναγκάσουν τον τεχνικό Δημήτρη Μπλάνα να ενισχύσει τη Νίκη ως παίκτης, οπότε στον πάγκο θα κάθεται ο συνεργάτης του Δημήτρης Καραναστάσης.
Η σύνθεση της Νίκης θα είναι η εξής: Φώτης Σταθόπουλος, Βάιος Καρτσάνας (τερματοφύλακες), Σπύρος Τζαμτζής (αμυντικός), Θανάσης Κόφφας, Χρυσόστομος Δανιήλ, Γιώργος Αλεξανδρής, Παναγιώτης Κουρτίδης, Κώστας Παπαναστασίου, Λευτέρης Παρασκευάς, Λάμπρος Μακρής, Γιάννης Πανόπουλος (περιφερειακοί), Νίκος Αθανασιάδης, Γιάννης Φτούλης (φουνταριστοί).

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ
Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ έχει χάσει κάποιους παίκτες σε σχέση με πέρυσι και η μόνη προσθήκη είναι αυτή του Γιάννη Μάκου που ήταν στη Νίκη. Γι’ αυτό βασική του επιδίωξη είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο όμιλός του δεν έχει κάποιον αντίπαλο που να προκαλεί φόβο. Πιο ισχυρός θεωρείται ο Απόλλο (πρόκειται για τον Άθω Χαλκιδικής που άλλαξε ονομασία), ενώ οι άλλες ομάδες φαίνεται να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.
Έτσι, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη τριάδα ώστε από νωρίς να αποφύγει τις περιπέτειες.
Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΟΕΑ/ΝΑΒ είναι το παρακάτω: Νίκος Ζησόπουλος, Βασίλης Αγγελόπουλος, Γιώργος Ζαχαρής (τερματοφύλακες), Δημήτρης Βαΐτσης, Γιάννης Κούτνας (αμυντικοί), Σπύρος Μαλαμούσης, Λάμπρος Καρύδας, Κώστας Ιωαννίδης, Παναγιώτης Λιβογιάννης, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Σπύρος Αναστασόπουλος, Τίμος Χατζηγεωργίου (περιφερειακοί), Στέφανος Τάσιος, Σταμούλης Σαραγγανίδας (φουνταριστοί).

Το πρόγραμμα των αγώνων
Το πρόγραμμα των αγώνων στον 2ο και τον 4ο όμιλο στους οποίους μετέχουν η Νίκη και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ έχουν ως εξής:
2ος όμιλος
(κολ. Χαλανδρίου)
Παρασκευή 3/4
20.00 Νηρέας-Απόλλων Σμ.
21.00 ΚΟΠΙ-Α.Ε. Χαϊδαρίου
Σάββατο 4/4
09.30 Α.Ε. Χαϊδαρίου-Νηρέας
10.30 Νίκη-ΚΟΠΙ
16.30 Απόλλων Σμ.-Α.Ε. Χαϊδαρίου
17.30 Νηρέας-Νίκη
Κυριακή 5/4
09.30 Νίκη-Απόλλων Σμ.
10.30 ΚΟΠΙ-Νηρέας
16.30 Α.Ε. Χαϊδαρίου-Νίκη
17.30 Απόλλων Σμ.-ΚΟΠΙ

4ος όμιλος
(κολ. «Ποσειδώνιο»)
Παρασκευή 3/4
20.00 ΧΑΝΘ-Άρης
21.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Απόλλο
Σάββατο 4/4
12.00 Απόλλο-ΧΑΝΘ
13.00 Ναυσίθοος-ΟΕΑ/ΝΑΒ
20.00 Άρης-Απόλλο
21.00 ΧΑΝΘ-Ναυσίθοος
Κυριακή 5/4
12.00 Ναυσίθοος-Άρης
13.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΧΑΝΘ
20.00 Απόλλο-Ναυσίθοος
21.00 Άρης-ΟΕΑ/ΝΑΒ

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις