Οι σκέψεις του Ελευθερόπουλου για την ενδεκάδα

Μετά και τη σημερινή (3/4) προπόνηση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα αποφασίσει για τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι της Κυριακής (5/4, 15.00) με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.
Πάντως, ο…

…τεχνικός των «ερυθρολεύκων» προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ίσως, λοιπόν, δούμε τον Σταμάτη Καρρά να παίζει αντί του Ζέρη στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Φίλιππο Σκοπελίτη να διατηρείται στο βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα ο Λευτέρης Γιαλούσης θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας στη θέση του τραυματία Μπάρμπα, ο Γρηγόρης Κυζιρίδης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Τριανταφυλλάκου στο χώρο της μεσαίας γραμμής (δίπλα στον Στάθη Ρόκα), ενώ ο πρώτος σκόρερ του Βορείου ομίλου της Football League, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, στη θέση του επίσης τιμωρημένου Μπαλντοβαλίεφ. Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξουν και κάποιες άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο 4/4, όπου και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις