Ο.Φ. Νίκης: «Δημοσιογράφος της πλάκας…»

 

Στον Απόστολο Γαλάτη “επιτίθεται” μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου με αφορμή την απαντητική επιστολή του δημοσιογράφου στην γραπτή δήλωση του α’ αντιπροέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, κ. Ιμεράι.

Η ανακοίνωση

“Με έκπληξη διαβάσαμε την απαντητική επιστολή του κ. Γαλάτη στη δήλωση του α’ αντιπρόεδρου της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Δεν θα ασχοληθούμε με την παιδεία και το ποιον του συγκεκριμένου παρουσιαστή που θέλει να το παίζει δημοσιογράφος. Δημοσιογράφος της πλάκας είσαι Απόστολε Γαλάτη, άλλωστε και ο “μπαμπάς” γιδοβοσκό σε ανέβαζε, γιδοβοσκό σε κατέβαζε.

Να μην τα ξεχνάμε αυτά έτσι. Ένας βιομηχανικός εργάτης ήσουνα που εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις κατά καιρούς και σήμερα το παίζεις “γκιουλεκας” με τις ευλογίες του ΄΄μπαμπά”, που με τις εμετικές και εμπρηστικές εκπομπές σου προσπαθείς να έχεις ακροαματικότητα.

Δημοσιογραφία απ’ όσο γνωρίζουμε είναι να γράφονται και να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους και όχι όπου φυσάει ο άνεμος, πράγμα που κάνεις εσύ τόσα χρόνια. Τέλος εάν έχει απαξιωθεί το βολιώτικο ποδόσφαιρο είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος, εσύ, ο “μπαμπάς” και κάποιοι τύποι ξενόφερτοι και παρατρεχάμενοι.

Προσπαθείτε να το πετύχετε αλλά να γνωρίζετε ότι λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, ειδικά εδώ στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ Ο.Φ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις