Σημαντική ενίσχυση της Μακρινίτσας με τρία πρόσωπα

Πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Μακρινίτσας, στην οποία θα ενταχθούν τρεις πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να βοηθήσουν ιδιαίτερα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο μεταγραφές και μια επιστροφή στην ενεργό δράση, ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας με μεγάλη επιτυχία…

Αναλυτικότερα, με τη Μακρινίτσα θα αγωνίζονται οι Χρήστος Αρβανίτης (δεξί μπακ- χαφ) που αποκτήθηκε από την Αγ. Άννα κι ο Αποστόλης Ψήφος (αμυντικός χαφ) από τον Απόλλωνα Καναλίων.
Στην ενεργό δράση επιστρέφει ο Σπύρος Αδαμάκος (επιτελικό μέσος), που αγωνίστηκε στην ομάδα της Μακρινίτσας με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2013-14, όταν είχε επιτευχθεί τότε η άνοδος την από την Β’ στην Α’ τοπική κατηγορία.
Οι προσθήκες αυτές είναι πάρα πολύ σημαντικές για την ομάδα του Κ. Ρέππου, η οποία μετά την έλευση το έμπειρου προπονητή δείχνει ν’ αλλάζει πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο κι οργανωτικά, ενώ φαίνεται να υπάρχει γενικότερα συσπείρωση, μιας και η παρουσία το εν λόγο τεχνικού στην ομάδα αποτελεί εγγύηση για ένα καλό αποτέλεσμα, με δεδομένη τη θετική παρουσία του παρελθόντος, στον ίδιο σύλλογο.

  • Μακρινίτσα
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις