Κένταυρος-Βριλήσσια στην αυλαία της Α2 Εθνικής

Αύριο Σάββατο 4 Απριλίου 2015 πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας για την ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Ο Κένταυρος υποδέχεται την αξιόμαχη ομάδα των Βριλησσίων στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Ο αγώνας θα γίνει στο…

…κλειστό της Νέας Ιωνίας, καθώς η μέχρι τώρα φυσική έδρα του Κενταύρου, το κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, έχει τεθεί σε εργασίες συντήρησης εδώ και δύο εβδομάδες. ενόψει Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, Το κλειστό της Νέας Ιωνίας έχει φιλοξενήσει ξανά αγώνες Χάντμπολ, το Καλοκαίρι του 2012, όταν διοργανώθηκαν εκεί τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων και Μίνι Αγοριών.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θέλει να ολοκληρώσει την εξαίρετη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 3η θέση του ομίλου και θέλει να την διατηρήσει. Εξάλλου και το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με ένα γκολ υπέρ της ομάδας των Βριλησσίων.

Ο αγώνας λοιπόν αναμένεται συναρπαστικός και η ομάδα του Κενταύρου θέλει την στήριξη των φίλων του, αλλά και του φίλαθλου κοινού της περιοχής, που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα συναρπαστικό αγώνα Χάντμπολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις