ΝΠΣ Βόλος: Επιστροφή στη Νεάπολη με Ρήγα Φεραίο (13/01, 15:00)

Τον Ρήγα Φεραίο υποδέχεται το Σάββατο (13/01) στις 15:00 ο ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος). Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο θα επιδιώξει να πετύχει την 13η του νίκη απέναντι στην ομάδα του Βελεστίνου που καίγεται για τους τρεις βαθμούς. 

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας η οποία είναι η εξής: Μπουργάνης, Μούτσα, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Τζελίδης, Ντόσης, Ζέρης, Καμπαγιέριο, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Σαλαμούρας, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Κολλάς, Μάντζης.

Η διοίκηση των κυανέρυθρων εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει τα μέλη του για τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο:

Επειτα από σχεδόν ένα μήνα, ο Volos NFC επιστρέφει στην έδρα του για αγώνα πρωταθλήματος.

Ετσι λοιπόν, αύριο Σάββατο, ο Volos NFC φιλοξενεί στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης στις 3.00 μ.μ. τον Ρήγα Φεραίο, για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις