«Παράθυρο» για Μπάμπα ή Τέγιο στον Ολυμπιακό

Τόσο από τον Κώστα Καραπαπά, όσο και από τον Όσκαρ Γκαρθία έχει γίνει σαφές πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλες προσθήκες αν δεν αποσυμφορηθεί το ήδη υπεράριθμο ρόστερ της ομάδας.

Μέχρι στιγμής από τους εκτός πλάνων παίκτες έχει αποχωρήσει μόνο ο Μπεν, που χθες βράδυ ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα. Κοντά στην έξοδο είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, που οδεύει προς Μπράγκα πιθανότατα ως δανεικός, αλλά και ο Ταρίκ Ελιουνούσι που έχει συμφωνήσει με την ΑΪΚ και λογικά θα πουληθεί. Όμως υπάρχουν ακόμη αρκετοί που πρέπει να φύγουν και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό…
Στη λίστα αυτή ανήκουν οι Καπίνο, Εμενίκε, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς που δεδομένα δεν υπολογίζονται, ενώ ίσως σε αυτούς να προστεθούν ο Βούκοβιτς (για τον οποίο θα αποφανθεί ο νέος προπονητής) και ο Μποτία (που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εσχάτως χρησιμοποιείται πολύ σπάνια).
Αν ο Ολυμπιακός απαλλαγεί από τους παραπάνω παίκτες ή έστω τους περισσότερους, θα ανοίξει ο δρόμος για περαιτέρω προσθήκες από αυτές των Μιραλάς, Χατζισαφί και Ιγκόρ. Σε αυτή την περίπτωση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να παίξει στα άκρα, με τον Τζόναθαν Μπάμπα που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σεντ Ετιέν να είναι πολύ ψηλά στη λίστα και τον Κρίστιαν Τέγιο παρότι παίζει τακτικά στην Μπέτις να είναι στα υπόψη του Όσκαρ Γκαρθία που έχει τον ίδιο ατζέντη.
Επίσης ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ψάχνει, κυρίως στην αγορά του εξωτερικού, για γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Προτό και τον Χουτεσιώτη.

 

  • Ολυμπιακός Πειραιώς

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις