Με Λεβαδειακό εκτός ο Παναθηναϊκός για τη Σούπερ Λιγκ

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με τον Παναθηναϊκός να δοκιμάζεται στη Λειβαδικά κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και θέλουν τη νίκη για να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του και μετά το τέλος της προπόνηση ο ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Σωτηρίου, Επασί, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φάβαρο, Νιασέ, Γιακουμάκης, Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Γιουσούφ, Μπελγκχαζουανί, Μόισε, Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι, Καθάριος.
Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μολίνς και Αυλωνίτη, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους.
Κάτι που σημαίνει πως ο κόουτς του «τριφυλλιού» στερείται κι άλλων επιλογών, ειδικά για τη γραμμή κρούσης, όπου ουσιαστικά μένει ο νεαρός Πίσπας και… υπό προϋποθέσεις ο Δώνης.
Κανονικά στους «εκλεκτούς» βρίσκεται ο Κουλιμπαλί, για τον οποίο υπάρχουν… σειρήνες από τη Μαλίν, ενώ πιθανώς να ξεκινήσει βασικός ο Οικονόμου (για πρώτη φορά) δεδομένου πως και ο Ινσούα, που μπήκε στην αποστολή, είχε ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα.
Κατά τα άλλα, επανέρχονται Λουντ και Κολοβέτσιος, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά τους.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.
Επίσης, σήμερα Σάββατο η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Πλατανιά στα Πηγάδια, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη θα παίξει με τον Πανιώνιο, σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 13/1
15.00 Ξάνθη-Πλατανιάς
17.15 Απόλλων Σμ.-Πανιώνιος
19.30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
Κυριακή 14/1
15.00 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
17.15 Αστέρας Τρ.-ΑΕΛ
17.15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός
19.30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Δευτέρα 15/1
19.30 Ολυμπιακός-Λαμία

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις