Με σύνθεση ανάγκης ο Γ.Σ. Αλμυρού στο Μαρτίνο

Δεν συμπληρώνει 18αδα για το αυριανό παιχνίδι (14/1, 15.00) ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο τον Οπούντιο στο Μαρτίνο. Ο ΓΣΑ θα αγωνιστεί με ενδεκάδα ανάγκης, καθώς η ομάδα εμφανίζεται αποδυναμωμένη, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις.

Θυμίζουμε, πως έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Νάκας, Κωτισαρίδης, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης, οι Τσόγκας και Φαράντος απείχαν των προπονήσεων, ενώ τραυματίες είναι οι Χολέβας και Κρανάς.
Τουλάχιστον αποκτήθηκαν δύο παίκτες, ο επιθετικός Αριστείδης Μιχάλης από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που όμως δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και ο δεξιός οπισθοφύλακας Ηλίας Αράπης από τους Μυρμιδόνες. Επίσης, βγήκε και το δελτίο του νεαρού Θανάση Μπιρμπίλη προκειμένου να συμμετάσχει στην αποστολή.
Αυτή τη στιγμή οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του ΓΣΑ για την αναμέτρηση με τον Οπούντιο στο γήπεδο του Μαρτίνου είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Βαλάντης Κόκκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Ηλίας Αράπης και ίσως και ο Σάββας Φαράντος.

  • ΓΣ Αλμυρού

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις