Ανανεωμένος για την 2η εκτός έδρας νίκη ο Ολυμπιακός Β. (pregeme)

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα επιδιώξει σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Διγενή Νοεχωρίου στο γήπεδο της Οιχαλίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν ανανεωμένοι, καθώς στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη βρίσκονται οι τέσσερις από τους πέντε

νεοαποκτηθέντες (Καμπλιώνης, Ρόκας, Κόλα και Διβανές). Ο Σάββας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας στο Βόλο.
Η σημερινή αναμέτρηση με τον Διγενή απασχολεί όλους στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία και να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τον Ολυμπιακό στο βαθμολογικό πίνακα παίζουν μεταξύ τους (Νίκη-ΑΟ Σελλάνων και Αστέρας Ιτέας-Αμβρυσέας).
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και υπάρχει, πλέον, ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Λάκη Μπακάλη, όσον αφορά το ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.
Ο Λάκης Μπακάλης στην τελευταία προπόνηση δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Δ. Κόκας, Κραγιόπουλος, Νόνης, Καμπλιώνης, Θέος και Σεχολάρι, με τις υπόλοιπες τρεις θέσεις να «παίζονται». Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Λούγκος, Ρόκας, Κόλα, Μέμος, Διβανές, Σέττος, Τόσκας, Ευθυμιάδης, Κούτσικος, Αγγελής, Μπέικος, Ζάχος.
Την σημερινή θα διευθύνει ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.
Ο Νίκος Παπακωνστανίνου είναι νέος διαιτητής στην Γ’ Εθνική κατηγορία, φέτος «σφυρίζει» για πρώτη φορά, ενώ μέχρι στιγμής έχει διευθύνει τέσσερα παιχνίδια, όλα για τον 4ο όμιλο. Το πρώτο ματς ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανάμεσα στο Βελούχι και στον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι, όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν με 1-0. Τα υπόλοιπα τρία ματς ήταν: Αλμυρός-Διγενής 1-0, ΝΠΣ Βόλος-Αμβρυσσέας 3-1 και Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Φαρσάλων 0-0.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις