Λ. Μπακάλης: “Εξακολουθεί να μας λείπει το εύκολο γκολ”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λάκης Μπακάλης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Διγενή στην Οιχαλία τόνισε  ότι η ομάδα του παρουσιάζεται καλύτερη σταδιακά και πως θα βρει, μέσω των νέων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τον τρόπο να πετυχαίνει ευκολότερα γκολ. Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε ένα δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πιέσαμε ψηλά. Ο αντίπαλος δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα φάσεις, διότι δεν είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά. Χάσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αντίθετα, κάναμε ένα λάθος από όπου προήλθε το γκολ που δεχθήκαμε. Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο μέτρησε μόνο αυτή τη φάση κι άλλες δύο με τρεις αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όμως, ακόμη δεν έχουμε βρει τον τρόπο για να πετυχαίνουμε εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν σε αυτό, οι νέοι ποδοσφαιριστές, που αποκτήσαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την απόδοση των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, δήλωσε: «Οι καινούριοι παίκτες βοήθησαν σημαντικά, αν και δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη. Έδειξαν καλό πρόσωπο, πρόκειται για καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα προσαρμοστούν πλήρως πολύ σύντομα».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα λυθεί με τους νέους ποδοσφαιριστές που αποκτήσαμε, γιατί είναι παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μπορούν να σκοράρουν, ερχόμενοι από πίσω. Τέτοιοι, παίκτες είναι οι Καμπλιώνης και Διβανές, που μπορούν επίσης να βοηθήσουν και στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς οι περισσότερες επιλογές τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κρίνονται σωστές».

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • Διγενής Νεοχωρίου
  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Συνέντευξη Τύπου
  • Λάκης Μπακάλης
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις