Με Α.Ο Σελλάνων για την 3η σερί ΝΙΚΗ (pregame)

Το τρίτο της σερί νικηφόρο αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να κατακτήσει η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Α.Ο Σελλάνων, ώστε να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα του Γ.Σ. Αλμυρού στο Μαρτίνο και να προσπεράσει ή στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνει σε απόσταση βολής, από τον στόχο της 2ης θέσης.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα των πρώτων πέντε αγωνιστικών του 2ου γύρου ώστε να έχουν μία ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών πριν μπουν στον αγωνιστικό γολγοθά που ακολουθεί. Συγκεκριμένα η Νίκη μετά τον Α.Ο Σελλάνων αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Φαρσάλων εκτός έδρας και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Θήβα και Οπούντιο Μαρτίνου. Στη συνέχεια αγωνίζεται εκτός με ΝΠΣ Βόλος, εντός με Αμβρυσσέα, στο Πανθεσσαλικό με Ολυμπιακό Βόλου (εκτός), ακολουθεί το ρεπό της και πάει στον Αλμυρό για τον αγώνα με τον Γ.Σ.Α..

Το σημερινό (14/01) έργο της Νίκης Βόλου δεν θα είναι εύκολο καθώς αντιμετωπίζει μία ομάδα που μετά το άσχημο ξεκίνημα κατάφερε να αναρριχηθεί στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα, φιγουράροντας στην 5η θέση με 20 βαθμούς κι έχοντας απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

Το έργο της βολιώτικης ομάδας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς μετά τις αποχωρήσεις αρκετών βασικών της ποδοσφαιριστών δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις για την αναπλήρωσή τους. Να θυμίσουμε πως από τη Νίκη έχουν αποχωρήσει οι Μωυσίδης, Γιάκοβλεφ και Γαρυφαλλόπουλος ενώ με την ομάδα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά ο Δημολιός, καθώς και αυτός έχει αποφασίσει να μετακομίσει στον Απόλλωνα Λάρισας. Μέχρι στιγμής η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου έχει ανακοινώσει τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Καρτσαμπά, ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον άξονα ως ανασταλτικός μέσος.

Η Νίκη θα αγωνιστεί με λύση ανάγκης στην επίθεση καθώς ο Χρήστος Τζιώρας εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από 18 παίκτες, όσοι είναι και στο ρόστερ τη δεδομένη χρονική στιγμή: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Χρ. Καρτσαμπάς, Βέργος, Μέτσε, Ντόλγκι, Μπάιριτς, Ιορδανίδης, Ματθαίου, Βουρδάκης (πιθανή 11αδα), Λάιος, Αναστασίου, Αλ. Καρτσαμπάς, Σιώμος, Ζιώγας, Σφονδυλιάς, Τζήμας.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων, ενώοι Νίκος Τζάνης και Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος θα είναι οι δύο βοηθοί. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σπύρος Γουριώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο Στέλιος Λεωνίδας «σφυρίζει» για τρίτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ φέτος είναι το πέμπτο του παιχνίδι. Έχει διευθύνει στις 14/10/2017 το ματς της Νίκης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» νίκησαν με το ευρύ 4-1.
Πέρυσι ήταν ο «άρχων» του αγώνα στο ματς Νίκη-Πύδνα 1-1 στις 19/3/2017.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 14/1/2018, στις 15:00, με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Γυναικών: 5€

– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από την Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 14/1/18.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις