Ξηροφώτος: «Χρειαζόμαστε άμεσα 2-3 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές»

Για την ανάγκη άμεσης απόκτησης 2-3 ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να αγωνιστούν άμεσα στην ομάδα έκανε λόγο ο Στέφανος Ξηροφώτος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς Νίκη Β. – ΑΟ Σελλάνων. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως ήταν ένα σημαντικό τρίποντο βάσει των συνθηκών που αγωνίστηκε η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

“Ήταν ένα ματς δύσκολο για εμάς, το ξέραμε όλη την εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα έφυγαν 4-5 παιδιά, από τα βασικά στελέχη μας. Γίνονται κινήσεις από τη διοίκηση για να ενισχυθούμε, αλλά δεν προλάβαμε να έρθουν 2-3 ποιοτικοί παίκτες που τους έχουμε ανάγκη για να είμαστε ακόμη πιο καλοί στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Με τους παίκτες που είχαμε και με αρκετούς νεαρούς, είπαμε να στοχεύσουμε στη νίκη, εκμεταλλευόμενοι τα δυνατά μας σημεία και προσέχοντας τις αδυναμίες μας. Πρώτος μας στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα και να πετύχουμε ένα γκολ που θα μπορούσε να έρθει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Ο αντίπαλος είναι μία πολύ καλή ομάδα, καλοδουλεμένη. Φάνηκε στο γήπεδο. Ειδικά στην επιθετική της γραμμή διαθέτει ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες. Κάποιοι έπαιζαν στη Β’ Εθνική πέρυσι. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Φοβόμασταν κάποιες επιθέσεις στην “πλάτη” μας όμως θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί πιο νωρίς, αλλά βρήκαμε μπροστά μας έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που είχε πολύ καλές επεμβάσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Μένουμε ταπεινοί και κοιτάμε τη συνέχεια”.

Για την πρώτη παρουσία του Αλέξανδρου Καρτσαμπά

“Ο Αλέξανδρος (σ.σ. Καρτσαμπάς)είναι ένα νέο παιδί, δουλεύει κι έχει μέλλον. Του δώσαμε σήμερα την πρώτη ευκαιρία. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και θα έχει μία πολύ καλή συνέχεια στην ομάδα, αν συνεχίσει έτσι”.

Για την παρουσία του Βασίλη Λάιου στη βασική εντεκάδα

“Ο Βασίλης (σ.σ. Λάιος) είναι μαζί μας από τις πρώτες προπονήσεις και μας έχει “κερδίσει” όλους στις προπονήσεις. Στις μεταξύ μας συζητήσεις αν κάποιος ποδοσφαιριστής ήταν περισσότερο αδικημένος, ήταν σίγουρα αυτός. Ήμασταν σίγουροι πως θα ήταν καλός, σε οποιαδήποτε θέση κι αν τον βάζαμε. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαιρόμαστε να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα”.

Για την απόδοση των Βουρδάκη και Ματθαίου

“Και ο Βουρδάκης και ο Ματθαίου που αντικατέστησε τον πρώτο, πάλεψαν, έτρεξαν και βοήθησαν την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες τους και να έχουν υπομονή”.

Για τον Αναστασίου

“Πήρε λίγο χρόνο παραπάνω συμμετοχή, όμως ακόμη δεν είναι έτοιμος. Κάθε μέρα θα είναι καλύτερος”.

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα

“Εμείς θέλουμε -και σήμερα (14/01) χρειαζόμασταν- 2-3 ποιοτικούς παίκτες που να μπορούν να μπουν κατευθείαν στην ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις