Σπαθής: «Παίζαμε με την πρωταθλήτρια»

Την αγωνιστική ανωτερότητα του αντίπαλου που δεν άφησε περιθώρια για κάτι παραπάνω, παραδέχθηκε ο Χρήστος Σπαθής στο τέλος της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος – Ρήγας Φεραίος που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σπαθή:

«Γνωρίζαμε από πριν ότι παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, την πρωταθλήτρια θα έλεγα. Μια ομάδα επαγγελματική με ποικιλοτροπία στους τρόπους ανάπτυξης, αυτοματισμούς και άλλα θετικά στοιχεία. Εμείς προσπαθήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, ως ένα σημείο το καταφέραμε κυρίως ανασταλτικά.

Δημιουργικά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Δεν πειράζει σίγουρα εμείς συνεχίζουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας που είναι πάρα πολύ σημαντικά κι αν θέλουμε πράγματα να αυξήσουμε τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία που αυτή τη στιγμή είναι εις βάρος μας, θα πρέπει να πάρουμε κάποια παιχνίδια στην έδρα μας ξεκινώντας από το προσεχές παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Συνεχίζουμε… Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος και συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις