Μ. Γουγούση: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου»

Το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (5/4, 15.00), ο ΑΣ Βόλος 2004, θα υποδεχθεί στο Βοηθητικό Γήπεδο του ΕΑΚ τον Ατρόμητο Αθηνών. Αυτός ο αγώνας (μέχρι τον επόμενο) έχει χαρακτηριστεί και από την ίδια την ομάδα του Βόλου ως παιχνίδι της χρονιάς. Ο Βόλος 2004 στοχεύει…

…στους 3 βαθμούς της νίκης, ώστε η ομάδα να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών. Η Μαρία Γουγούση, η αρχηγός της ομάδας του ΑΣ Βόλος 2004, παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Για το αν πιστεύει πως ο Βόλος 2004 μπορεί να σώσει τη χρονιά δήλωσε: «Στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς ήταν να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους -2 βαθμούς που μας κυνηγούσαν από πέρσι και να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Ά εθνική όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα. Ωστόσο το -2 με το οποίο ξεκινήσαμε φέτος αλλά και κάποια αρνητικά αποτελέσματα, σε παιχνίδια τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, όπου θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την δύσκολη θέση. Το θέμα της παραμονής αυτή την στιγμή είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Έχουμε μπροστά μας 4 παιχνίδια με αντιπάλους που όπως δείξαμε στον πρώτο γύρο τους κοντράραμε στα ίσα ωστόσο τα παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες και σε λάθη δικά μας. Αν τώρα ρωτάτε τι πιστεύω εγώ, θα σας απαντήσω ότι στο τέλος η ομάδα θα σωθεί και αυτό, γιατί πιστεύω πολύ στις συμπαίκτριες μου. Αυτό είναι κάτι που το θέλουμε πολύ και καθημερινά προπονούμαστε για τον λόγο αυτό, αφού μια ομάδα με την ιστορία του ΑΣ Βόλος 2004 πρέπει να παραμείνει στην Ά Εθνική».
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είπε: «Η ομάδα αυτή την στιγμή έχει μπροστά της 4 τελικούς και ένας από αυτούς είναι και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η νίκη για εμάς πλέον είναι μονόδρομος την Κυριακή προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στους 3 βαθμούς διαφορά, πίσω από την γραμμή του υποβιβασμού, που αυτή την στιγμή ισοβαθμούν 3 ομάδες (Άρης – Εργοτέλης – Ατρόμητος), έτσι ώστε να έχουμε και περισσότερες ελπίδες για την παραμονή μας στην Ά εθνική».
Για τα σημεία που θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην δύναμη και στο πάθος και κυρίως στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Όπως είπαμε είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και αν μπούμε από το πρώτο λεπτό, δυνατά και συγκεντρωμένες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Όλα περνάνε από τα πόδια μας. Θα παλέψουμε το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω ότι το απόγευμα της Κυριακής θα μας βρει χαρούμενες, έχοντας πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης».
Για το πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία του κόσμου στο ΕΑΚ την Κυριακή τόνισε: «Την Κυριακή η παρουσία του κόσμου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε άλλη φορά και αυτό, γιατί είναι ένα παιχνίδι που μπορεί και να κρίνει την παραμονή ή όχι της ομάδας στην κατηγορία, επομένως χρειαζόμαστε και ζητάμε την στήριξη του κόσμου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι απέξω σε στηρίζουν. Οι φίλαθλοι μπορούν να βοηθήσουν πολύ κυρίως ψυχολογικά, κάτι που χρειάζεται η ομάδα αυτή την στιγμή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις