Παιχνίδια “φωτιά” σήμερα στην Α’ ΕΠΣΘ

Με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων στον 2ο όμιλο ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία. Αργά το απόγευμα θα γνωρίζουμε εάν θα προκύψει η 4η ομάδα που θα ακολουθήσει τη…

…Μακρινίτσα, την Ιωλκό και τους Νέους Αθλητές Νίκης στη Β’ κατηγορία, ενώ την Κυριακή κρίνεται η πρωτιά στον 1ο όμιλο.
Στον 2ο όμιλο η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για το ποιος από τον Αετό ή τον Άθλο θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τη Β’ κατηγορία. Οι δύο ομάδες μετά από 25 αγωνιστικές συγκέντρωσαν 12 βαθμούς και συγκατοικούν στην 11η θέση. Σήμερα το απόγευμα ο Άθλος έχει δύσκολη αποστολή στις Μικροθήβες απέναντι στην ΕΜΑ, ενώ ο Αετός θα υποδεχθεί την Αγχίαλο. Εάν κάποια από τις δύο ομάδες πάρει βαθμό ή βαθμούς και η άλλη χάσει, τότε το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Όποια ομάδα μείνει στην 12η και προτελευταία θέση θα υποβιβαστεί αυτόματα μαζί με τη Μακρινίτσα και ο 11ος θα παίξει μπαράζ με την ομάδα του 1ου ομίλου που θα καταλάβει την 11η θέση.
Αντίθετα, σε περίπτωση που Άθλος και Αετός ισοβαθμήσουν μετά την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων, θα λύσουν τις διαφορές τους σε νοκ-άουτ ματς. Στους ειδικούς βοηθητικούς πίνακες με κριτήρια το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσαν στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και τα γκολ του καθένα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση έχοντας από τρεις πόντους και 4-4 τέρματα και θα χρειαστούν δύο διαδοχικά μπαράζ για την ομάδα που θα τερματίσει 11η.
Το σημερινό πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ:
2ος όμιλος
Σάββατο 4/4
Πορταριάς,16.30: Μακρινίτσα – Αχιλλέας (Αθηναίος, Τσολακίδης, Χαυδατούρας)
Μικροθηβών, 16:30: Μικροθήβες – Αθλος (Γ. Τασιόπουλος, Βλάχος, Δημητράκης)
Κερασιάς, 16:30: Αετός – Α.Σ. Αγχίαλος (Κώστας, Σφυρής, Ελευθεριάδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις