Μετά από 13 μήνες σκόραρε ξανά ο Καμπλιώνης

Ο Αντώνης Καμπλιώνης στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο παιχνίδι με τον Διγενή στην Οιχαλία, αξιοποιώντας την μπαλιά του Γιώργου Θέου στο 32′, ισοφαρίζοντας το γκολ που είχε σημειώσει στο 13′ ο Νίκος Σκόνδρας.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε να σκοράρει από τις 11/12/2016, όταν είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα του Απόλλωνα Λάρισας επί της Ιστιαίας εκτός έδρας, δίνοντας τη νίκη στην τότε ομάδα του (0-1) για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της περσινής περιόδου. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2017 μεταγράφηκε στον ΑΟ Τρίκαλα, όπου σε οκτώ παιχνίδια με τον ΑΟΤ πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ δεν κατάφερε να σκοράρει. Φέτος αγωνίστηκε με τον Ιάλυσο Ρόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία και σε οκτώ παιχνίδια που έπαιξε δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Καμπλιώνης ξεκίνησε δυναμικά τη θητεία του στον Ολυμπιακό και οι ιθύνοντες της ομάδας εύχονται να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια, καθώς μπροστά υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια για τους «ερυθρόλευκους» και η ομάδα θα πρέπει γρήγορα να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία.

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Α Καμπλιώνης

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις