Καρράς και Μαργαρίτης για τα… φτερά της άμυνας

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί (4/4) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της αυριανής (5/4, 15.00) αναμέτρησης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κλείσουν νικηφόρα την…

…κανονική περίοδο και να μπουν με βαθμούς στα πλέι οφ, εφόσον δεν νικήσει η ΑΕΛ τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος απόντων των τιμωρημένων Γιώργου Θέου, Βασίλη Τριανταφυλλάκου και Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ και του τραυματία Κώστα Μπάρμπα θα προβεί εκ των πραγμάτων σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Παράλληλα, προσανατολίζεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα δύο παίκτες που υπολείπονται ρυθμού, λόγω ότι δεν αγωνίζονται βασικοί και αυτοί είναι οι Καρράς και Μαργαρίτης.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως βασικός ήταν στο παιχνίδι με την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς έχει χάσει τη θέση του από τον Νίκο Μπουτζίκο. Ο Καρράς έχει παίξει φέτος σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και τελευταία φορά που έπαιξε στη βασική ενδεκάδα ήταν στο ματς με τον Φωκικό στο Βόλο, πριν από δύο αγωνιστικές.
Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψη ότι θα απουσιάσει και ο Μπάρμπας και τη θέση του θα πάρει ο Λευτέρης Γιαλούσης, η άμυνα του Ολυμπιακού θα είναι αλλαγμένη κατά 3/4 σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις