Τρίτη θέση για Σαρακηνό, μπαράζ με τον Άθλο ο Ηρακλής

Εκτός έδρας επιτυχία για τον Σαρακηνό που επιβλήθηκε επί του Ηρακλή με το θεαματικό 2-5 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Οι γηπεδούχοι θα αγωνισθούν με τον Άθλο για τα μπαράζ του υποβιβασμού σε περίπτωση που πέσει μία ομάδα από την Γ΄ Εθνική ενώ ο Σαρακηνός κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου.
Ο Λ. Δενελάβας…

…έβαλε την ομάδα του μπροστά στο 20΄ ενώ διπλασίασε τα τέρματα των ”ροσονέρι” στο 50΄. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 60΄ ο Τσατσαρώνης έκανε το 1-2 και η ισοφάριση ήρθε από το κεφάλι του Τσαντόπουλου μετά από φάουλ του Σοροβόλα στο 65΄.
Στο 70΄ο Καραπλιάκος έκανε το 2-3 και ο Μπόρας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-4.
Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο πορτέρο του Ηρακλή , Αρβανίτης. Σε μία φάση που παραπονούνταν έντονα στο διαιτητή κ. Κούστα άθελα του κλώτσησε προς το τέρμα του την μπάλα και ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ.

ΗΡΑΚΛΗΣ(Φασουράκης): Αρβανίτης, Σιαμέτης, Μαστροπαναγιώτης (75′ Γιαννούκος), Ψαρόμπας, Κίτσιος, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Κοτσιαρής, Σοροβόλας, Τσατσαρώνης (65′ Λεβέντης), Ν. Μαραγγός (63′ Μάρκος)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ(Ψαρόμπας): Στούκας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάκος, Κολιαμήτρας (80′ Λέτι), Μπόρας, Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής (65′ Δημακόπουλος), Βαΐτσης (70′ Κόρμπας)

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις