Ελευθερόπουλος: «Χάσαμε το βαθμό, αποκομίσαμε περισσότερα»

Κολακευτικά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου τόσο για τους παίκτες του όσο και για την Αναγέννηση, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα στην Καρδίτσα όπου οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 2-0. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως ήταν υποχρεωμένος να ανταμοίψει ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει την ευκαιρία τους, ενώ για τον αντίπαλο είπε πως για κάποιες μικρές λεπτομέρειες η Αναγέννηση δεν τερμάτισε ψηλότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Καταρχάς όσον αφορά τον αντίπαλο κατέθεσα την άποψή μου και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Παίζει ένα πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο (4-3-3) και αυτό είναι έργο του προπονητή του. Δεν έχει αλλάξει επουδενί η γνώμη μου για την Καρδίτσα που είδα στον πρώτο γύρο μέχρι σήμερα. Πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες σε παιχνίδια που θα μπορούσε να είχε κερδίσει έφεραν την Αναγέννηση να είναι στα πλέι άουτ. Για εμένα θα μπορούσε άνετα να είναι στην 4η θέση.

Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, χάσαμε ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ αλλά αποκομίσαμε πάρα πολλά οφέλη. Υπάρχουνε παιδιά που τους τρεις μήνες που είμαι στην ομάδα δηλώνουν «παρών» μέσα από τις προπονήσεις. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να τους επιβραβεύσω για την προσπάθειά τους και να τους δώσω την ευκαιρία να δείξουν την ετοιμότητά τους όσον αφορά τα πλέι-οφ. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με 10 αγώνες, θα χρειαστούν όλοι και η συμπεριφορά τους ήταν αντίστοιχη του επιπέδου της ομάδας. Οπότε είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη συνολική συμπεριφορά της ομάδας. Επίσης, με το χαρακτήρα που έχει χτίσει η ομάδα δείχνει ότι για να χάσει πρέπει να συμβούν πάρα πολλά μαζεμένα πράγματα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Όπως σήμερα που για να χάσουμε, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα χρειάστηκε να μπει ένα γκολ με τον τρόπο που μπήκε (το πρώτο), να χάσουμε πέναλτι και να έχουμε δοκάρι.

Στην πρωινή μου ομιλία στο ξενοδοχείο είπα στους παίχτες μου ότι για μένα η Καρδίτσα είναι αντίστοιχη κάποιων ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε στα πλέι-οφ, οπότε αντιμετωπίσαμε αυτό το παιχνίδι με τη δέουσα αγωνιστική και σοβαρότητα. Λυπάμαι για το βαθμό που χάσαμε για τον κόσμο μας από την ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ αλλά, όπως σας είπα, αποκομίσαμε πολλά περισσότερα από παιδιά που δικαιούνταν να επιβραβευτούν.

Τέλος, να αναφέρω ότι σε αυτό το πρωτάθλημα της Football League που είναι πάρα πολύ δυνατό, υπάρχουν ομάδες που δεν μπήκαν στα πλέι-οφ με τεράστια μπάτζετ, με πολλούς παίχτες Superleague και ανθρώπους που επένδυσαν στο ποδόσφαιρο στον Όμιλό μας, όπως ο κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε πάρα πολύ καλές μεταγραφές και είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος από αυτό που βλέπω. Ομάδες σαν τη Λαμία έμειναν εκτός πλέι-οφ οπότε είναι τιμή για εμάς και για την πόλη που θα βρεθούμε σ’ αυτή τη μίνι γιορτή του ποδοσφαίρου που είναι 10 αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις