ΣΦΟΒ: Ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια

Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΣΦΟΒ με την οποία εκφράζει τη στήριξη στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που έχει αναλάβει να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς και την πίστη πως άμεσα ο Ολυμπιακός θα βάλει τις βάσεις για την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου ενωμένη, συσπειρωμένη και αποφασισμένη στηρίζει την ομάδα μας και την Διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός μας, σημείο αναφοράς στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας με το καλύτερο και μεγαλύτερο βιογραφικό όσον αφορά τον λαό του, από το καλοκαίρι του 2018 θα βάλει τις βάσεις για τη μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Βάζουμε τέλος στις κακές, ανεύθυνες και δόλιες διοικήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με πίστη, δύναμη και αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε οποιαδήποτε εμπόδια και επιθέσεις και θα αναδείξουμε το μεγαλείο και την ιστορία της ομάδος μας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πεισμωμένος όσο ποτέ άλλοτε συστρατεύεται για το μεγάλο όραμα και στόχο.

Δίνουμε δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και στέλνουμε το μήνυμα, ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Θα ξαναφέρουμε τους 18.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό και θα τους αυξήσουμε.

Eίναι θέμα χρόνου, επιμονής και υπομονής.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις