«Υπάλληλος του Πλεξίδα ο Μαντζανάς;»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Αλέξη Κούγια – Απόλλωνα Λάρισας μετά τα όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ με νέα δήλωσή του απευθύνει ερωτήματα προς τους «κυανόλευκους» για τον τρόπο λειτουργίας, όπως και για τις ενασχολήσεις του Παναγιώτη Μαντζανά.

Παράλληλα γίνεται αναφορά για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας που έδωσε η ομάδα της Φιλιππούπολης.

Τέλος, σχετικά με την δήλωση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου ότι δεν μίλησε ποτέ με τον Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως ο μέσος του τα ανέφερε αυτά σε μαγαζί της Λάρισας παρουσία του τεχνικού τιμ της ΑΕΛ.

 

H προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα ότι η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, χωρίς την ανακοίνωση να την υπογράφει κάποιο πρόσωπο, προέβη σε χαρακτηρισμούς που αφορούν το πρόσωπο μου, σε σχέση με όσα είπα στο ραδιόφωνο Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης σε σχέση με τα στημένα παιχνίδια της Football League.

Πληροφορήθηκα επίσης ότι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με διέψευσε για όσα ανέφερα γι αυτόν.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα Λάρισας, σε αυτούς που συνέταξαν την ανακοίνωση θα τους πω πριν κάνουν την οποιαδήποτε ανακοίνωση να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους κάνω και τα οποία είναι:

1. Ποιος πληρώνει εδώ και 3 χρόνια στον Απόλλωνα Λάρισας;

2. Τι δουλειά κάνει ο κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, τι έσοδα έχει από τη δουλειά του και αν είναι αλήθεια ότι είναι υπάλληλος του Χρήστου Πλεξίδα, αδερφού του Βαγγέλη Πλεξίδα;

3. Τι σχέση έχει με τα αποδυτήρια του Απόλλωνα Λάρισας στα ημίχρονα των αγώνων ο Παναγιώτης Πολύζος;

4. Τι δουλειά κάνει ο Παναγιώτης Πολύζος;

5. Τι συνέβη μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΑΕΚ και το 0-7 και τι συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία και τι σχέση έχει αυτό με το 0-2 του δευτέρου ημιχρόνου;

Όσον αφορά τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο και τη διάψευση την οποία έκανε θα του υπενθυμίσω ότι αυτό που δήλωσα στη συνέντευξη μου και τον αφορά το ανέφερε στο εστιατόριο «Παραδοσιακό», παρουσία όλου του προπονητικού τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και των κ.κ. Βασίλη Βάνη και Γιάννη Παυλίδη.

Και μία συμβουλή προς τη διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας: Όταν αναφέρεστε σε μένα να προσέχετε και την κάθε σας λέξη και καλό για σας είναι να μην τα ανακατεύετε πολύ γιατί «βρωμάνε».

Δυστυχώς σε πολύ μικρό χρόνο παρουσίας σας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα εκθέσατε διεθνώς και εγχωρίως όλη την ποδοσφαιρική Λάρισα».