Οδυνηρή ήττα 61-52 για τη Νίκη απ’ το Αγρίνιο

Οδυνηρή ήττα μέσα στο σπίτι της με σκορ 61-52 γνώρισε η Νίκη από το Αγρίνιο για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Παρά την προσπάθεια και παρά την εκπληκτική παρουσία του φίλαθλου κόσμου που της συμπαραστάθηκε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, καθιστώντας πλέον…

…ακόμη πιο δύσκολη την παραμονή της στην κατηγορία.

Μετά το τέλος του αγώνα, λίγο έλειψε να προκληθούν επεισόδια, αφού μερίδα φιλάθλων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι για την προκλητική συμπεριφορά παίκτη των γηπεδούχων

Η Νίκη ξεκίνησε δυνατά και χάρις στην ευστοχία του Κατσαλή στα τρίποντα, κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 29-25. Η συνέχεια όμως στο β’ μέρος δεν ήταν η ανάλογη και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενη αδράνεια των “κυανολεύκων” στην νάμυνα, πήραν μια διαφορά 6-8 πόντων την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Δεκάλεπτα: 8-11, 29-25, 41-48, 52-61

Διαιτητές: Μοσχοτόγλου, Αγραφιώτης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 5 (1), Οικονόμου, Μαστοράκης, Βασδέκης, Κατσαλής 19 (6), Τσώλης 11, Βλήτσιος, Τάσσος 7, Κέτουλας, Τοκατλίδης 10.

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Διαμαντάκος): Παναγιώτου 2, Τσατάλας 18 (2), Σταμούλης, Σταμουλάκης 2, Μήτσου 5 (1), Γεωργούλας 16 (1), Μακρής, Γκόβας 18 (4).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις