Χ. Σπαθής: Πάση θυσία νίκη με Αμβρυσσέα

Έχοντας «οδηγό» τον αντίστοιχο αγώνα του α’ γύρου, όπου είχαν επικρατήσει 2-1 στην έδρα του αντιπάλου τους, αλλά και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στο Βελεστίνο (21/1, 15.00).

Ο Χρήστος Σπαθής, μέλος του τεχνικού τιμ και αρχηγός της ομάδας, μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για το αυριανό παιχνίδι, τονίζοντας τα εξής: «Ο αγώνας με τον Αμβρυσσέα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμος για μας. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για την επιβίωσή μας στην κατηγορία. Θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες σωτηρίας και γι’ αυτό η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά για το παιχνίδι αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας προκειμένου να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φυσικά περιμένουμε να έχουμε στήριξη και από τον κόσμο του Ρήγα Φεραίου. Οι φίλαθλοί μας μπορούν με τις εκδηλώσεις τους να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας, να μας δώσουν «φτερά» στα πόδια. Αρκεί να έχουν υπομονή. Τους θέλουμε δίπλα μας και από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε».

.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις