Αήττητος για 10η σερί αγωνιστική ο Ρήγας, 1-1 με την Αναγέννηση Άρτας

Ο Ρήγας Φεραίος αντιμετώπισε σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή, 5/4, 16.00) την Αναγέννηση Άρτας. Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου για την 25η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Ρήγας Φεραίος δεν κατάφερε να κερδίσει και…

…αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα της Άρτας. Με αυτή την ισοπαλία, η ομάδα του Βελεστίνου, έφτασε τους 45 βαθμούς, αλλά υποχώρησε στην 6η θέση. Το γκολ για την Άρτα πέτυχε ο Σιδηρόπουλος στο 27΄, ενώ για τον Ρήγα, ο Ναουμίδης στο 51΄.
Προηγήθηκε η Αναγέννηση στο πρώτο μέρος, 0-1 τον Ρήγα
Ο Ρήγας Φεραίος προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα με δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Μετά το τέρμα της Αναγέννησης, ο Ρήγας πίεσε, προσπάθησε να βρει χώρους, αλλά δεν τα κατάφερε.
Μόλις στο 6΄ ο Ζενούνι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Μετά από 10 λεπτά, ο Κεμάλι δοκίμασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαντή. Στο 27΄ ο Σιδηρόπουλος με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής του Κεφαλά, άνοιξε το σκορ 0-1 υπέρ της ομάδας της Άρτας.
Ανώτερος ο Ρήγας στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 1-1 με τον εξαιρετικό Ναουμίδη
Ο Ρήγας στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον πρώτο λόγο, η Αναγέννηση Άρτας δεν δημιούργησε κάποια κλασσική ευκαιρία και δίκαια ισοφάρισε με τον πολύ καλό Ναουμίδη, σε 1-1. Στην πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ρήγας Φεραίος, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 51΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Βουραζέρης έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα, αφού κόντραρε πρώτα σε πλάτη συμπαίκτη του, ο Ναουμίδης με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από δέκα λεπτά ο Μιχολίτσης έβγαλε μία επικίνδυνη σέντρα – σουτ από τα αριστερά, αλλά ο Μπαντής έβγαλε σε κόρνερ. Στο 76΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλάκου, ο Ναουμίδης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Κεμάλι, Σιώμος (60΄ Μιχολίτσης), Ζενούνι (73΄ Γεωργατζής), Μαλάκος (88΄ Μπακάλης)
Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Σιδέρης (87΄ Σταμούλης), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Κατσαδούρος

Σκόρερ: Σιδηρόπουλος, Ναουμίδης
Κίτρινες: Μαλάκος
Διαιτητής: Μαρόπουλος (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γιάντσης, Παπαδάκης (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Καλύβας (Φθιώτιδας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις