Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπακάλης για το παιχνίδι με Αστέρα Ιτέας

????????????????????????????????????

Κρύβει δυσκολίες για τον Ολυμπιακό Βόλου το αυριανό (21/1), παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 15.00 για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ωστόσο, είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Ο Λάκης Μπακάλης ετοιμάζεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, παρότι στην προπόνηση της Παρασκευής, που έγινε στο ΕΑΚ, φρόντισε να μπερδέψει, κάπως, τα πράγματα, δοκιμάζοντας διαφορετικά σχήματα μεσοεπιθετικά.

Όπως φάνηκε, ο Δημήτρης Τόσκας θα αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, με τον Κραγιόπουλο να κάθεται στον πάγκο. Από εκεί και πέρα σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή και των Καραγκιολίδη, Νόνη, Κόλα, Καμπλιώνη, Σεχολάρι και Θέου. Τέσσερις θέσεις «παίζονται», ωστόσο, το πιθανότερο είναι να δούμε στο βασικό σχήμα και τους Πέτρο Διβανέ, Στάθη Ρόκα, ενώ θα φανεί αν θα αγωνιστεί από την αρχή ο νεοαποκτηθείς Σάκης Σάββας.

Από την προπόνηση της Παρασκευής απουσίασαν οι Δημήτρης Σέττος και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια ο Λάκης Μπακάλης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις