Χρυσός Πανελλήνιος πρωταθλητής o Αλέξανδρος Τατάκος του GoRow

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Αλεξάνδρου Τατάκου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Indoor Rowing που διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Με συμμετοχή άνω των 400 αθλητών, ο Τατάκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία 40-49 ανδρών με χρόνο 3:08 δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες, με το χρυσό μετάλλιο στο Volos Indoor Rowing Sprints 2017 που διοργάνωσε το GoRow, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

Ο ίδιος δήλωσε για την επιτυχία του: ” Είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα καθώς ασχολούμαι με το Indoor Rowing τον τελευταίο χρόνο. Ο προπονητής μου Θάνος Τσόχας πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή και ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει σε αυτόν. Θέλω να τον ευχαριστήσω και εύχομαι να έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον. ”

Το GoRow είναι ένας πρότυπος χώρος εκγύμνασης που ασχολείται τόσο με τον μαζικό αθλητισμό παρέχοντας υπηρεσίες όπως Indoor Rowing, Spinning, TRX, Functional Training, HIIT, Pilates αλλά και προετοιμασίας αθλητών. Ήδη μέσα στον έναν χρόνο λειτουργίας ο προπονητής του GoRow Θάνος Τσόχας έχει καταφέρει να καταξιώσει αθλητές τόσο του Indoor Rowing, καταρρίπτοντας 3 πανελλήνια ρεκόρ όσο και της κολύμβησης και άλλων αθλημάτων».

 

Ο Αλέξανδρος Ταταράκος με τον προπονητή του Θάνο Τσόχα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις