Με τη δύναμη της έδρας ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Αστέρα Ιτέας (pregame)

Την έκτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα επιδιώξει να πανηγυρίσει σήμερα Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, μετά την ισοπαλία με τον Διγενή στο Νεοχώρι, Αν θέλουν να ξεφύγουν γρήγορα από τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και κάνουν ένα σερί νικών.

Ο Λάκης Μπακάλης έχει έτοιμα τα πλάνα του, ενώ του έχει δημιουργηθεί ευχάριστος… πονοκέφαλος για την ενδεκάδα λόγω της απουσίας αγωνιστικών προβλημάτων.  Βέβαια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντα Σάκη Σάββα, καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ (εκκρεμούσε ένα έγγραφο από την Φούτμπολ Λιγκ).

Το αρχικό σχήμα αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Διγενή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καραγκιολίδης, ενώ θα δούμε τον Τόσκα σε θέση στόπερ και όχι αμυντικού χαφ, όπως σε άλλους αγώνες. Ο 26χρονος παίκτης θα είναι ο παρτενέρ του Νόνη στο κέντρο της άμυνας. Δεξί μπακ θα είναι ο Γελαδάρης και αριστερό ο Δ. Κόκας.

Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι ο Κόλα και ένας εκ των Λούγκου ή Ρόκα. Από τα δεξιά θα κινείται ο Θέος, με τον Καμπλιώνη να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από τα αριστερά. Ο Διβανές θα τοποθετηθεί στον άξονα, παίζοντας πίσω από τον Σεχολάρι, ο οποίος θα αγωνιστεί στη θέση του σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ευθυμιάδης, Κούτσικος, Κραγιόπουλος, Μέμος, Παπαϊωάννου, Σέττος, Αγγελής και Πατσής.

Ο Αστέρας Ιτέας

Ο Αστέρας Ιτέας αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, κυνηγώντας το γκολ στις αντεπιθέσεις. Ο προπονητής της Κώστας Λίβας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών, καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο λόγος για τους μέσους Αντωνόπουλο, Μαλισσόβα, Αμανατίδη και τον επιθετικό Γεωργουσόπουλο.

Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση, με βοηθούς τους Βασίλη Ιωαννίδη και Θωμά Βογδόπουλο, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τα εισιτήρια του αγώνα με Αστέρα

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας. Συγκεκριμένα:

– Γενική είσοδος: 5 ευρώ (ισχύει και για τις γυναίκες, τους ανέργους, αλλά και για τα παιδιά από 12 έως και 17 ετών).

– Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 10 ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Επίσης, οι μητέρες που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο πάρκινγκ του σταδίου.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Εξάλλου, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας. Ο κόσμος επιβάλλεται να στηρίξει, αλλά και να προστατέψει τον Ολυμπιακό.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις