Την άνοδο στην Α΄ Ε.Π.Σ.Θ. γιόρτασε ο Απόλλων Καν.(photos)

Την άνοδό του στην Α΄ΕΠΣΘ γιόρτασε χθες ο Απόλλων στο γήπεδο των Καναλίων στα πλαίσια του φιλικού που έδωσαν με την ομάδα του Τοξότη.
Στο σημερινό αγώνα έπαιξε για τελευταία φορά ο Καραδήμας τον οποίο και βράβευσε στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος κ. Σανίδας.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιαννακούρας άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο δεν κατάφερε να συγκρατήσει ο Αϊδινής. Ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μωραΐτης με σουτ από πλάγια θέση στο ”παραθυράκι”…

Με τον Απόλλωνα αγωνίσθηκαν:
Καραδήμας(28΄Καρπούζας, 65΄Μουράβας), Κουζιώκας(65΄Τσιάντος), Φώτου(59΄Γκάνιος), Καρπούζας, Καραβάς(46΄Παπαπαναγιώτου), Κόκκαλης(65΄Παπαπορφυρίου), Μωραΐτης(59΄Καλαμίδας), Βασιλείου(73΄Ντίμι), Γιαννακούρας(46΄Παπουτσής, 75΄Τσιγγίνες), Κερμελής(65΄Βαρσαμάς), Ψαθάς(46΄Κοκκόλας)
Ενώ με τον Τοξότη αγωνίσθηκαν:
Αϊδινής, Τσιβγιούρας, Παπούλιας, Χρονόπουλος, Ζαχαριάς, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας(59΄Χρόνης), Πολύζος, Μάρκο(59΄Πλατανιώτης), Σκεντέρης(59΄Πασπαλάρης), Τσένα
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κώστας από την ΕΠΣΘ. Μετά την λήξη του αγώνα η διοίκηση βράβευσε τους παίκτες και τον προπονητή κ. Ρέππο.
Από τον πρόεδρο κ. Σανίδα εκφράστηκαν πολλά συγχαρητήρια προς τον προπονητή της ομάδος αλλά και στον κ. Σταμέλο που φέτος ανέλαβε τις ακαδημίες. Ενώ παράλληλα έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που κατάφεραν να γίνουν μία οικογένεια.

Ρεπορτάζ-Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις