Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για την κορυφή

H AEK ήρθε ισόπαλη στη Λάρισα με την ΑΕΛ και έτσι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν στη βαθμολογία από το Δικέφαλο, στα σημερινά ματς της Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει τη νίκη για να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Οφόε, Ελαμπντελαουί, οι Μάρτινς και Ίβουσιτς.  αλλά και ο Καρσελά που επέστρεψε στις προπονήσεις.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κάτω από τα δοκάρια ο Προτό,  Κούτρης, Σισέ, Ένχελς, Φιγκέιρας στην άμυνα, Ζιλέ, Ρομαό τα δύο αμυντικά χαφ, ο Φορτούνης πιο μπροστά με τους Μιραλάς, Πάρντο στα άκρα της επίθεσης και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Εντός έδρας αγώνας και για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα κι αν φτάσει στη νίκη, θα μείνει μόνος δεύτερος, δύο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ. Τερματοφύλακας θα είναι ο Πασχαλάκης, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, αμυντικοί μέσοι οι Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, επιτελικός ο Πέλκας, ενώ στα άκρα της επίθεσης φαβορί είναι οι Κάμπος και Λημνιός, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Γιάννενα, Αγρίνιο και Λαμία.

Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής στη Super League

Κυριακή (21/01)

15.00: ΠΑΟΚ – Απόλλων
17.15: Λαμία – Αστέρας Τρίπολης
17.15 Παναιτωλικός – Πανιώνιος

17.15 ΠΑΣ – Ατρόμητος
19.30 Ολυμπιακός – Ξάνθη

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις