Νίκη Β.: «Λυπούμαστε, αλλά προκληθήκαμε»

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου έφερε την άμεση αντίδραση της Νίκης. Ο βολιώτικος  Σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει τα όσα αναφέρει η ομάδα του Αγρινίου και θέτει τα γεγονότα που συνέβησαν από διαφορετική οπτική γωνία. Η σχετική ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της τάξης των πραγμάτων ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου αναφέρει τα κάτωθι:

Α) Αρνούμαστε μετά βδελυγμίας την εμετική παραφιλολογία γύρω από την καθαρότητα του αποψινού (5/4) αγώνα, τα χυδαία αυτά λεγόμενα τα επιστρέφουμε στους επινοητές τους.

Β) Είναι θλιβερή ίσως και ύποπτη η μη αναφορά στις συνεχείς προκλήσεις καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης ορισμένων παικτών του Α.Ο. Αγρινίου, ιδίως των αγωνιζομένων με αριθμό φανέλας 7, 14, 15 και ειδικά ο τελευταίος (το 15) δεν δικαιούται να θεωρείται «μεγάλος» παίκτης, διότι το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του μετριάζεται από τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του. Οι ύβρεις και οι χειρονομίες προς την εξέδρα χαρακτηρίζουν μόνο τους μικρούς παίκτες.

Γ) Λυπούμαστε για την αδυναμία αυτοσυγκράτησης από μερίδα των φιλάθλων μας, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιζόμενοι σε όλες τις εθνικές κατηγορίες πλην της Α1 δεν συναντήσαμε τόσο προκλητικές συμπεριφορές από αντιπάλους και μάλιστα στην έδρα μας. Όταν ανταλλάσσονται χειραψίες στη λήξη του αγώνα σε «νεκρό» χρόνο κανείς δε δικαιούται να επιδιώκει να σκοράρει.

Δ) Στον χώρο των αποδυτηρίων μετά τη λήξη του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά και μάλιστα οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές περιφρούρησαν την μετάβαση της αποστολής του Α.Ο. Αγρινίου στο πούλμαν της ομάδας.

Ε) Ο προπονητής του Α.Ο. Αγρινίου μάλλον δεν παρακολουθεί άλλους αγώνες μπάσκετ πέραν αυτών της ομάδας του, έτσι όταν ένας παίκτης της ομάδας του προκαλεί τους αντιπάλους του και ευρίσκεται σε συνεχή εκνευρισμό, τότε, συνήθως, οι σοβαροί προπονητές τον αποσύρουν για όσο χρειαστεί στον πάγκο προκειμένου να ηρεμίσει ο ίδιος και γενικά η διεξαγωγή του αγώνα.

ΣΤ) Συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης, η απόδοσή τους δεν αφήνει καμία από τις ομάδες με αίσθημα αδικίας.

Ζ) Όποια και αν είναι η κατάληξη, ξέρουμε ότι η Νίκη Βόλου θα επανακάμψει άμεσα και σύντομα θα κοσμεί ανώτερες εθνικές κατηγορίες ανάλογες με την ιστορία και την δυναμική της.

Καλή Ανάσταση σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις