Νίκη για Πύρασο με εκτός έδρας “πεντάρα”

Εύκολη  εκτός έδρας νίκη για τον Πύρασο, που επικράτησε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ επί του Παγασητικού με 5-0. Ένα γκολ στο πρώτο μέρος για τους φιλοξενούμενους και τέσσερα στο δεύτερο 45λεπτο, στο οποίο επικράτησαν κατά κράτος των γηπεδούχων, οι οποίοι αγωνίζονταν από το 22 με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα, του Ρουσσά.  

Αυτό ήταν το γεγονός που άλλαξε ριζικά τα σχέδια της ομάδας του Β. Τάχου, που στο α΄ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά. 

Καλύτεροι  οι αγχιαλίτες στο β’ μέρος που εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμό πλεονέκτημα που τους έδωσε η αποβολή.

Το 0-1 έγινε στα 25 με κεφαλιά του Τσορμπατζή από σέντρα του Σιώμου, για να έχουμε το 0-2 στο 58’ με ατομική ενέργεια του Ζαχαράκη και σουτ έξω από την περιοχή.  Στο 64’ ο Σιώμος σε συνεργασία με τον Ίμπρα ολοκλήρωσε την προσπάθεια και έκανε το 0-3 για να έχουμε το 0-4 στο 75΄ και πάλι από συνεργασία και κάθετη μπαλιά του Ίμπρα στον Φούκη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ.

Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Σιώμου, που πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Χαλκίδης, Μυλωνάς, Γκατζούνας, Ζιώγας, Καράνταγλης, Τσένα (Ανδρέου), Κουτλουμπάσης, (60’ Μάρκος), Καραγιώργος, (80’ Περιβολιώτης), Δουλάς (72’ Γιανούκος), Ρουσσάς

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγος, Δ. Τσιάμης (60’ Γ. Τσιάμης), Γκίνης, Γιοβάνης (75’ Κόγιας), Στεργίου (70’ Τσάκαλος), Κατής, Ίμπρα, Ζαχαράκης, Σιώμος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις