Ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου για τα επεισόδια στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας

Ανακοίνωση με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Νίκης Βόλου και του ΑΟ Αγρινίου, εξέδωσε ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας. Η σχετική ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εκφράζει τη βαθιά της απογοήτευση και καταδικάζει τα πρωτοφανή επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

‘Eνας αγώνας που αμαυρώθηκε από τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί και παίκτες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αναίτια προπηλακίζοντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας λόγω απουσίας της αστυνομίας (ανεπίτρεπτη για την ομαλή διεξαγωγή αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας).

Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η ηθική της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία ούτε αλλοιώθηκε ούτε εξαγοράστηκε από τέτοιου είδους συμπεριφορές που σπιλώνουν το άθλημα μιας αμιγώς μπασκετικής πόλης όπως είναι ο Βόλος.

Επίσης η διοίκηση του ΑΟ έχει καθαρή στάση απέναντι στα φαινόμενα αθλητικής βίας και είναι έτοιμη να γίνει αρωγός και να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει για την ολική καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις