Έμεινε στα 10 γκολ ο Διαμαντόπουλος

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει στον πίνακα των σκόρερ του Βορείου ομίλου της Football League τον Γιάννη Λουκίνα. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έμεινε στα 10 τέρματα, όσα δηλαδή έχει πετύχει και ο στράικερ του Ηρακλή, με τους δύο…

…παίκτες να μοιράζονται την πρώτη θέση στον σχετικό πίνακα. Ο 26χονος επιθετικός σκόραρε από ένα γκολ στα παιχνίδια με Πιερικό, Λαμία, Φωκικό, Αναγέννηση Κ., Αγρ. Αστέρα, Εθνικό Γαζώρου (εκτός) δύο τέρματα στα ματς με Αιγινιακό και Εθνικό Γαζωρου (εντός). Από τα δέκα γκολ τα έξι ήταν με σουτ, τα τρία με κεφαλιά και το ένα με πέναλτι, αυτό με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Θυμίζουμε, πως πρώτος σκόρερ στο Νότιο όμιλο αναδείχθηκε ο Αραβίδης της ΑΕΚ, ο οποίος σημείωσε 13 τέρματα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είχε πετύχει και πέρυσι 10 γκολ με την φανέλα της Δόξας Δράμας, παίζοντας σε 18 παιχνίδια. Συνολικά σε 152 αγώνες πρωταθλήματος σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες έχει σημειώσει συνολικά 41 γκολ εκ των οποίων τα 26 στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις