Σημαντικός ο βαθμός που χάθηκε στην Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε την ευκαιρία να νικήσει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και να μπει με ένα βαθμό στα πλέι οφ. Και μακάρι στο τέλος αυτός ο βαθμός που χάθηκε στη γειτονική πόλη να μην αποβεί καθοριστικός για τους «ερυθρόλευκους». Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τον Ηρακλή στη βαθμολογία, από τη…

…στιγμή που η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο, ενώ οι 10 βαθμοί διαφορά που έχει από Ολυμπιακό, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Παναχαϊκή παρά πολύ δύσκολα καλύπτονται.
Ωστόσο, αυτός ο ένας βαθμός που έχασε ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα είναι σημαντικός. Γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα να είχε η ομάδα έξι βαθμούς διαφορά από τον Ηρακλή (δύο νίκες), από το να μπαίνει ο «Γηραιός» στα πλέι οφ με 7 βαθμούς.
Βέβαια, όταν μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών στο οποίο μετέχουν ισοδύναμες, επί το πλείστον, ομάδες τα πάντα μπορούν να συμβούν. Άλλωστε, το περσινό παράδειγμα των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει ως το απόλυτο φαβορί και να χάνει την άνοδο είναι ακόμη νωπό.
Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, αν αναλογιστούμε το κακό ξεκίνημα που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα, είναι επιτυχία. Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα προετοιμαστούν κατάλληλα γι’ αυτά τα δέκα ματς και παιχνίδι με παιχνίδι θα δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, όπως έδειξε τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτές τις δυνατότητες καλείται να τις δείξει και μέσα στο γήπεδο, σε παιχνίδια που θα είναι σαφώς υψηλού επιπέδου…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις