Ξηροφώτος: «Ακόμη δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές»

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με την ομάδα του να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και να παίρνει τη νίκη, δήλωσε ο Στέφανος Ξηροφώτος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στα Φάρσαλα ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας στάθηκε επίσης στο κακό δεύτερο ημίχρονο που δεν το πλήρωσε με κάποιο γκολ έχοντας σύμμαχο την τύχη, ενώ μιλώντας για τους νέους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν εξέφρασε την ικανοποίησή του.

«Με βάση την εικόνα του αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο και οι αντίπαλοι στο δεύτερο. Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας ακόμη ένα τέρμα. Ήμασταν καλοί, είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες και πιστεύω δίκαια προηγηθήκαμε.

Από ‘κει και πέρα στο 2ο ημίχρονο ο Αχιλλέας Φαρσάλων έδειξε πως είναι μία αγωνιστική και καθαρή ομάδα, βάζοντάς μας προβλήματα. Άλλαξε τη διάταξη στο κέντρο και αυτό μας αποσυντόνισε. Από καθαρή τύχη παρέμεινε το 0-2. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα, αλλά η εικόνα του 2ου ημιχρόνου μας προβληματίζει.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που η διοίκηση επενδύει σε νέους παίκτες και πρέπει ο κόσμος να το στηρίξει. Πιθανόν στο επόμενο χρονικό διάστημα να έρθουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές ηλικίας κοντά στα 20, από τους οποίους ο ένας θα είναι μεσοαμυντικός. Είναι σημαντικό γιατί χτίζεται μία ομάδα για το μέλλον όμως κοιτώντας το παρόν πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, γιατί η εικόνα του 2ου ημιχρόνου μας προβλημάτισε»

Για τους νέους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν ο Στέφανος Ξηροφώτος δήλωσε: «Πιστεύω πως όλοι πήγανε καλά, δικαιώνοντας πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς τους και τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις».

Χορηγοί αγώνα:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις