Δεν σκόραρε σε τρία ματς με Ελευθερόπουλο στον πάγκο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League, χάνοντας με 2-0 στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση. Αυτή ήταν η 7η φετινή ήττα για τους «ερυθρολεύκους» και η τέταρτη μακριά από το Βόλο. Προηγήθηκαν αυτές από τον Ηρακλή, τη Λαμία και…

…τη Ζάκυνθο.
Ο Ολυμπιακός από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μας έχει συνηθίσει να βρίσκει δίχτυα, καθώς μόνο στα ματς με Ζάκυνθο (εκτός) Ηρακλή εντός και Τύρναβο εκτός έδρας οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σκόραραν. 
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να μη δέχεται γκολ. Στις Σέρρες, την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου, έσπασε το σερί των έξι αγώνων χωρίς η άμυνα να δεχθεί τέρμα και στην Καρδίτσα η ομάδα δέχθηκε άλλα δύο γκολ.
Βέβαια, υπάρχει και το ελαφρυντικό ότι η άμυνα παρουσιάστηκε αλλαγμένη κατά τα 3/4 , ενώ γενικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο σχήμα, άλλες αναγκαστικές, άλλες για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στη χημεία της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις