Με Μάντζη ο ΝΠΣ Βόλος 1-0 στο Προάστιο τον ΑΟ Σελλάνων

Το σερί του ΝΠΣ Βόλος συνεχίστηκε και στο Προάστιο. Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με 0-1 τον ΑΟ Σελλάνων και διατήρησαν τη διαφορά από τη 2η της κατάταξης Νίκη Βόλου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μάντζης στο 20’.

Το τέρμα του επιθετικού του ΝΠΣ Βόλος ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Αυτό που στοίχισε στον ΑΟ Σελλλάνων, που έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ήταν η επιθετική δυστοκία. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Προαστίου προσπάθησε και επιδίωξε το γκολ της ισοφάρισης που όμως δεν ήρθε. Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου ο ΑΟ Σελλάνων δημιούργησε ευκαιρίες αλλά όπως προαναφέραμε δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όπως προαναφέραμε, ήρθε στο 20’. Μετά από σουτ έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν αρκετά μέτρα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, ο Μάντζης με κεφαλιά την έστειλε στην γωνία του Κουτσόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ντεντάκη που αμαρκάριστος από το ύψος της περιοχής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 48’ ο Υφαντής εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακα έμεινε «άγαλμα» αλλά η μπάλα με πολλά φάλτσα «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι.

Ο Βουκομάνοβιτς βρέθηκε σε τρεις περιπτώσεις σε θέση βολής αλλά τα σουτ που επιχείρησε πέρασαν λίγο έξω.

Η μεγάλη ευκαιρία πάντως χάθηκε στο 65 λεπτό. Ο Κοντός μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο Μπαλαμπάνος που πήρε το … ριμπάουντ, σούταρε πάνω από τα δοκάρια, από το ύψος της μικρής περιοχής!

Η ομάδα των Σελλάνων πίεζε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βρουν χώρο. Έτσι στο 75’ ο Ηλιόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Από το ύψος της μικρής περιοχής ο επιθετικός του ΝΠΣ Βόλος πλάσαρε στην κίνηση και ο Κουτσόπουλος εκτινάχθηκε στην γωνία πραγματοποιώντας απίστευτη απόκρουση.

Ο ΑΟ Σελλάνων προσπαθούσε να μεταφέρει με κάθε τρόπο την μπάλα στην περιοχή του ΝΠΣ Βόλος και στο 83’ ο προωθημένος Κούρκουλας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και λίγο δεξιά, έπιασε το σουτ όχι όσο «γεμάτα» θα ήθελε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας στην δεξιά του γωνία.

Στο 88’ οι «κυανέρυθροι» έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Δημόπουλου, αλλά στα λίγα λεπτά που απέμειναν οι «κυανόλευκοι» δεν δημιούργησαν άλλη ευκαιρία.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Αρχοντής, Κούρκουλας, Τζάνης, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Κοντός, Υφαντής, Μπαλαμπάνος, Βουκομάνοβιτς.

ΝΠΣ Βόλου: (X. Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντόσης, Πιαστόπουλος (62Σαλαμούρας), Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία (89 Ζέρης), Πέντα, Ηλιόπουλος (89′)Τζελίδης), Μάντζης (73 Δεμηρτζόγλου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις