Νίκη ο Πρωτεσίλαος… διαμαρτυρίες ο Σαρακηνός

Νίκη με ανατροπή για τον Πρωτεσίλαο σε μία αναμέτρηση όπου ο Σαρακηνός προηγήθηκε με 1-0 και οι  γηπεδούχοι με δύο τέρματα που σημείωσαν στο δεύτερο μέρος, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Πολύ έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τους διαιτητές, κυρίως για το γεγονός όπως καταγγέλλουν, ότι δεν προστάτεψαν τους ποδοσφαιρστές από το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων.  

Επίσης έντονα διαμαρτύρονται για το δεύτερο γκολ του Πρωτεσιλάου,  που επετεύχθη με πέναλτι, για το οποίο αναφέρουν ότι αφενός ήταν εκατέρωθεν τραβήγματα των δύο ποδοσφαιριστών και αφετέρου αν υπήρχε παράβαση αυτή ήταν εκτός περιοχής.  

Τέλος, επισημαίνουν μία περίπτωση στην οποία εκείνοι ζήτησαν πέναλτι, όταν στο 80’ από σέντρα του Ρακή, υπήρξε απόκρουση γηπεδούχου ποδοσφαιριστή με το χέρι, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια υπόδειξη.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, το 0-1 έγινε στο 23’ από πλάγια θέση, όταν ο Κοντοβάς μετά από συνδυασμό με τον Τσιουρή, πλάσαρε στη δεξιά γωνία του αντίπαλου  τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1,  σε ένα ημίχρονο που είχε λιγοστές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά στο 53’ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Μιχοπούλου στο “παραθυράκι” της εστίας του Γράντα,  μετά από εκτέλεση φάουλ του Σούδη.

Το νικητήριο γκολ για τον Πρωτεσίλαο ήρθε στο 63’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Παπαδόπουλο, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.  

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Α. Λάμπος, Χασιώτης, Χολέβας Μιχόπουλος, Σούδης, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής, (72’ Ι. Λάμπος), Μαρμαρινός (86’ Τσουβαλιάς), Βαλωτής Παπαδόπουλος

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Γ. Μαστακούλης (82’ Ρέλλος), Ηλ. Ρακής (68’ λ. τρ. Γιαμαλής), Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Σιγαλάκος (68’ Β. Ρακής), Κοντοβάς, Τσιουρής, Θάνος, Χρ. Γκάμπας (10’ λ. τρ. Δ. Γκάμπας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις