Τα… κάστρα της Football League

Πέντε… κάστρα παραμένουν απόρθητα στη Football League, ύστερα από 12 αγωνιστικές.

Ο Άρης έχει κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς στην έδρα του, αλλά με παιχνίδι περισσότερο σε σχέση με την Παναχαϊκή, τη Σπάρτη, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι «κίτρινοι» παρουσιάζουν επίδοση 5-2-0 κερδίζοντας Αιγινιακό (5-0), Καλλιθέα (2-0), Παναχαϊκή (2-1), ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (1-0), Απόλλωνα Πόντου (2-0) και παραχωρώντας ισοπαλία σε ΟΦΗ (0-0) και ΑΕ Καραϊσκάκης (0-0). Εχουν δεχτεί γκολ δηλαδή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μόνο από τον Παναγιώτη Μωραΐτη της Παναχαϊκής.

Η Παναχαϊκή από την πλευρά της έχει 5-1-0 στην Αγυιά απέναντι σε Τρίκαλα (2-0), Εργοτέλη (2-1), ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (0-0), Δόξα Δράμας (1-0), Παναιγιάλειο (2-0) και Απόλλωνα Λάρισας (2-1).

Ιδια ακριβώς επίδοση έχει να επιδείξει και η Σπάρτη με αντιπάλους Παναιγιάλειο (1-1), Απόλλωνα Λάρισας (2-0), Αχαρναϊκό (3-0 α.α.), Πανσερραϊκό (1-0), Αιγινιακό (1-0) και Καλλιθέα (1-0). Οπότε ο τελευταίος αντίπαλος που σκόραρε στη Σπάρτη είναι ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης (παίκτης πλεον της Δόξας Δράμας) με τη φανέλα του Παναιγιάλειου στις 29 Οκτωβρίου.

Επίδοση 5-1-0 έχει όμως και μία ομάδα που δεν βρίσκεται στην πρώτη 5αδα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησε εντός έδρας με λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ και ακολούθως νίκησε Παναιγιάλειο (1-0), Απόλλωνα Λάρισας (2-0), Αχαρναϊκό (3-0 α.α.), Σπάρτη (1-0), Αιγινιακό (2-0). Είναι δηλαδή η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα ούτε ένα γκολ στην έδρα της.

Απόρθητη είναι και η Καλαμαριά, ωστόσο το 2-3-0 δεν αποτελεί επιτυχία για τον Απόλλωνα Πόντου που είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο την άνοδο. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη νίκησε Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0) και Καλλιθέα (1-0) και γκέλαρε με Σπάρτη (0-0), Παναχαϊκή (0-0) και Δόξα Δράμας (1-1 με σκόρερ τον Ντενίζ Μπαϊκαρά για τους φιλοξενούμενους).

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις