Κωπηλατικά νέα του ΝΟΒΑ

Eπισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ-Α το τμήμα του 3ου γυμνασίου Βόλου που αποτελούνταν από 15 μαθητές με σκοπό να γνωρίσουν την κωπηλασία. Ήρθαν σε επαφή με το κωπηλατήριο έκαναν εργόμετρο και είδαν το λεμβαρχείο από κοντά και ενημερώθηκαν για την ιστορία του Ομίλου. Μετά την επίσκεψη έμειναν πολύ ενθουσιασμένοι.
Το παρόν έδωσαν οι εκπρόσωποι του τμήματος κωπηλασίας του…

…ΝΟΒ-Α κ.κ.: Δεμελής Γεώργιος και Χρηστομάνος Χρήστος στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας ,που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου στα γραφεία της στο Μικρολίμανο. Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν 21 από τα 29 σωματεία της δύναμης της ΕΚΟΦΝΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου καθώς και δυο χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Ομόφωνα εγκρίθηκαν:
1 .Τα Πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της 25/10/2014
2.Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 01/01-31/12/2014
3.Ο Ισολογισμός έτους 01/01-31/12/2014
4.Η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής έτους 01/01-31/12/2014.
Κατά την Γενική Συνέλευση έγινε ενημέρωση προς τους εκπροσώπους των σωματείων για την χρονιά που πέρασε κι αυτή που διανύουμε αλλά και τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας ,ενώ τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ απάντησαν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις που τους τέθηκαν μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.
To Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης για την ένταξη των αθλητών στην Εθνική Ομάδα. Ο όμιλός μας συμμετείχε με οκτώ αθλητές και μία αθλήτρια στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών. Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές του ΝΟΒΑ ήταν  καλύτερες από την πρώτη αξιολόγηση.
Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι εξής:
1)ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΣ Κων/νος και ΛΕΜΟΝΑΣ Κων/νος οι οποίοι αγωνίστηκαν στην κατηγορία Νέων Ανδρών κάτω των 23 και Ανδρών με δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.
2)ΔΕΜΕΛΗΣ Νικόλαος ο οποίος αγωνίσθηκε στην κατηγορία Εφήβων με σκιφ.
3)ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Ιωάννης και ΧΑΓΙΑΣ Ιωάννης οι οποίοι αγωνίσθηκαν στην κατηγορία Εφήβων με δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.
4)ΣΤΑΜΟΣ Γεώργιος και ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος οι οποίοι αγωνίσθηκαν στην κατηγορία Εφήβων με δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.
5)ΚΥΡΙΑΖΗΣ Μιχάλης ο οποίος αγωνίσθηκε στην κατηγορία Εφήβων με σκιφ.
6)Τέλος η αθλήτρια μας ΒΟΝΤΖΟΥ Αναστασία έκλεψε τις εντυπώσεις όλων αγωνιζόμενη στην κατηγορία των Νεανίδων με σκιφ.
Ο ΝΟΒΑ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παραπάνω αθλητές και τους εύχεται καλή συνέχεια στον αγώνα που δίνουν
Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2014 βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε μια ζεστή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου στο φιλόξενο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ανάμεσα στους αθλητές ήταν και δύο κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α : ο Κων/νος Χρηστομάνος (5η Παγκόσμια νίκη) και ο Κων/νος Λεμονάς- (5η Παγκόσμια).
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. και το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΒ-Α εύχονται καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις