«Να δούμε πόσα χρήματα παίχτηκαν στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός»

Αρκετές συζητήσεις έχουν προκαλέσει τα όσα έχει καταθέσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και επ’ αυτών τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Γιακουμίδης στον Metropolis 95,5.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου μεταξύ άλλων είπε πως θα πρέπει να δούμε τι ποσά παίχτηκαν στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός και προσέθεσε πως υπάρχουν όντως απειλητικά τηλεφωνήματα για τον Καλαϊτζίδη.

«Είναι εντυπωσιακό αυτό που έγινε με τον κ. Σβαρνόπουλο. Στο Δ.Σ. της Football League δεν αναφέρθηκε ότι ο κ. Σβαρνόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου. Και είναι παράδοξο, γιατί λέει ότι το έπραξε από μια επιστολή στον Τύπο. Θα έπρεπε να ανακοινωθεί η παραίτησή του για να ακολουθήσει η αντικατάστασή του. Για κακή τους τύχη ο προπονητής της ομάδας δεν το ήξερε. Εν τη ρύμη του λόγου και παρουσιάζοντάς την ως απέχουσα από το παρασκήνιο, δεν ήξερε ότι λέγοντας το όνομα του κ. Σβαρνόπουλου έδειχνε το αντίθετο αυτό που παρουσίαζε. Ο αθλητικός εισαγγελέας πρέπει να το διερευνήσει. Δεν ξέρω με ποια ιδιότητα ο κ. Σβαρνόπουλος πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα, δίνει ένα σεβαστό ποσό στους ποδοσφαιριστές και το παράδοξο είναι ότι στις στοιχηματικές εταιρίες ο άσος έπεσε στο 1.10. Να δούμε πόσα χρήματα παίχτηκαν στο παιχνίδι αυτό. Αυτό πρέπει να το διερευνήσει ο εισαγγελέας. Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Πρέπει ο κ. Σβαρνόπουλος να αποδείξει πλέον το αντίθετο».

Για το τι σκέπτεται ο κόσμος για το πρωτάθλημα: «Πολύς κόσμος έχει το δικαίωμα να σκεφτεί περίεργα. Από την ενέργεια του Σβαρνόπουλου, τις δηλώσεις Κούγια, τις έρευνες για παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, υπάρχει η σφαίρα στον κ. Γραμμένο και το κάψιμο του αυτοκινήτου της συζύγου του κ. Βασσάρα. Δεν μπορεί να περνούν ασύνδετα αυτά».

Για τη συνέχεια της υπόθεσης και αν υπάρχουν όντως απειλές στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη:«Περιμένω να δω την αντίδραση των αρμόδιων αρχών. Δεν είναι θέμα ποιος θα πάει στον εισαγγελέα για να καταθέσει νέα στοιχεία. Και άλλες ομάδες έχουν το έννομο συμφέρον για να αναδείξουν το θέμα αυτό. Πράγματι, υπάρχουν απειλητικά τηλεφωνήματα στον κ. Καλαϊτζίδη. Είναι τεράστια θέματα αυτά και η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις