Τον Κεραυνό υποδέχεται ο Ολυμπιακός Β. για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ συνεχίζεται το Σάββατο με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τον Κεραυνό Λάρισας, με στόχο τη διατήρηση του αήττητου. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών», ενισχύοντας τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν σ’ ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον Κεραυνό Λάρισας  υποδέχεται η ανδρική ομάδα μας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, το Σάββατο 27  Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Μετά την άνετη νίκη επί της Ανάληψης, ο Ολυμπιακός του Βόλου μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση αφενός του αήττητου, αφετέρου την παραμονή στη κορυφή.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους και είναι έτοιμοι, ώστε να συνεχίσουν να παίζουν όμορφο μπάσκετ, κατακτώντας παράλληλα και τη νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα, μετά από αποδοχή του αιτήματος της Διοικούσας Επιτροπής από την ΕΣΚΑΘ, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντος παλαιμάχου καλαθοσφαιριστή του συλλόγου μας, Σταύρου Προμυριώτη.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημα τους και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη, που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας.

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις