Κόντρα ΑΕΛ – Ερασιτέχνη: «Μου θυμίζεις τον Δήμο Σταρένιο, τον ρουφιάνο και δωσίλογο…»

Συνεχίζεται η διαμάχη της ΠΑΕ ΑΕΛ με την Ερασιτεχνική, με τον πρόεδρο των “βυσσινί”, Ανδρέα Λιόντο να εκδίδει δριμεία ανακοίνωση. Αναλυτικά η δήλωσή του:

Με έκπληξη διάβασα ακόμα μία κατάπτυστη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, που και πάλι αναφέρεται σε μένα και σε υποτιθέμενες παρασκηνιακές συναντήσεις και διαβουλεύσεις, που μόνο σενάρια συνωμοσιολογίας υπό καθεστώς άσχημης ψυχικής κατάστασης του ανθρώπου που την συνέταξε υποδεικνύει. Απαντώ ευθέως στον ίδιο τον συντάκτη.

Γιατί ρε Νάκα να συναντηθώ μαζί σου;

Όταν μόνο στη σκέψη του να σε δω μου θυμίζεις τον Δήμο Σταρένιο, τον ρουφιάνο και δωσίλογο των ελληνικών ταινιών και μου προκαλείς αηδία και απέχθεια;

Σαν και τώρα θυμάμαι στη θητεία μου ως Προέδρου του σωματείου στο τραπέζι του ΔΣ να λες τα ίδια και χειρότερα για τον Κώστα Πηλαδάκη, εσύ και οι forumαδες σου, με αυτά που λες τώρα για τον Αλέξη Κούγια και τώρα μας εγκαλείς γιατί σας απαγορεύτηκε η φιλοξενία στις σουίτες του γηπέδου, φιλοξενία από αυτόν που έβριζες.

Για να μη θυμηθώ την αλήστου μνήμης βράβευση πέρυσι αυτουνού που έβριζες στο Μύλο, όταν έκανες τα πάντα για να τον διώξεις και να τον απαξιώσεις.

Τη δική σου συμπεριφορά και κάποιων σαν εσένα σιχάθηκε και σηκώθηκε κι έφυγε. Μόνο που εγώ κι ο Αλέξης Κούγιας δεν λειτουργούμε έτσι. Δεν σε βλέπουμε καθόλου και σε έχουμε γραμμένο ξέρεις που.

Τα ίδια έπραξες και με τον κολλητό σου τον Αντώνη Γραβάνη, που τον πούλησες για να αναλάβεις μόνος σου τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής.

Μόνη εξήγηση αυτών των συμπεριφορών σου είναι το απύθμενο κόμπλεξ κατωτερότητας που σε διακατέχει, η αέναη προσπάθεια σου να προβληθείς, η συνεχής συνωμοσιολογία σου και ο σκόπιμος μηδενισμός προσωπικοτήτων, γιατί στη ζωή σου υπήρξες, είσαι και θα είσαι ο κύριος τίποτα.

Μιλάς για μένα, όταν εγώ ο ίδιος στις προ οικονομικής κρίσης εποχής υπήρξα χρυσός και μόνιμος χορηγός της ΑΕΛ επί δεκαετία προσφέροντας τεράστια ποσά κάθε χρόνο.

Όταν όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό σωματείο του νομού μας που δεν υπήρξα χορηγός του, πάντοτε στήριζα δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, όπως και στάθηκα δίπλα σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες, σε κοινωνικές δράσεις, ακόμα και σε ανώνυμους απλούς ανθρώπους που ζήτησαν τη βοήθεια μου και είχα ως αρχή μου να μοιράζω ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματος μου στην πόλη και τους συμπολίτες μου.

Μην ξεχνάς όμως το πιο σημαντικό. Όπως γνωρίζεις πολύ καλά όταν ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε την προσπάθεια του ήμουν ο μοναδικός ο οποίος κατέβαλε ένα σημαντικό για την εποχή ποσό από το υστέρημα μου, για να συμβάλλω κι εγώ στους στόχους της ομάδας.

Δεν είμαι λοιπόν διορισμένος και δοτός Πρόεδρος όπως διατείνεσαι, αλλά μέτοχος. Δεν ξέρω πως διοικείς εσύ τον Ερασιτέχνη.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι στην ΠΑΕ ΑΕΛ υπάρχει ένας Αλέξης Κούγιας που καθημερινά συζητά μαζί μας την όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ζητά τη γνώμη μας και μας ζητά να παίρνουμε πρωτοβουλίες και εμείς στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ λειτουργούμε δημοκρατικά και δεν μας επιβάλλεται τίποτα.

Υπάρχει ένας άνθρωπος που εργάζεται σκληρά καθημερινά ανά την επικράτεια κι ένα τεράστιο μέρος του εισοδήματος του το δαπανά για τις ανάγκες τις ομάδας, ο Αλέξης Κούγιας.

Κάνουμε χρηστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Μόνο εγώ γνωρίζω πως αγωνίζεται και μάχεται για το συμφέρον τις ΑΕΛ και το μέλλον της στα κέντρα των αποφάσεων (ΕΠΟ, Super League κλπ).

Έχει αγάπη και πάθος για την ΑΕΛ και όποιος προσπαθεί να της κάνει κακό γίνεται αυτομάτως εχθρός του. Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς. Αυτός τουλάχιστον είναι αρσενικός, πράγμα που δεν υπήρξες ποτέ σου.

Αυτός το πάθος, την τρέλα και την αγάπη του για την ομάδα την πληρώνει από την τσέπη του ακριβά, πράγμα που δεν έκανες ποτέ σου, που μια ζωή στους αγώνες έμπαινες με πρόσκληση ή λίστα και δεν ήσουν ικανός να πληρώσεις ένα εισιτήριο

Τα παντελόνια Νάκα δεν τα φοράνε γιατί κάνει κρύο.

Μακριά από μένα γιατί θα πατήσεις μαύρο χιόνι.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις