Ανανέωσε με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

«Άγκυρα» στο Μάντσεστερ ρίχνει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο κόουτς ως το καλοκαίρι του 2020, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Εδώ και καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αγγλία που ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο, δείγμα του ότι αμφότερες είναι άκρως ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και… βλέπουν ψηλά!

Ο «Special One» ανέλαβε τους «κόκκινους διαβόλους» το καλοκαίρι του 2016, έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που κέρδισε κάποιο σημαντικό τίτλο στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο (Europa League 2017) και στόχος του είναι να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή του Νησιού και της Ευρώπης.

«Είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι προπονητής της Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που αναγνωρίζει την αφοσίωσή μου και τη σκληρή δουλειά μου. Είμαι χαρούμενος που με πιστεύουν και που αισθάνονται πως είμαι ο σωστός προπονητής για να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο. Έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, αλλά έτσι πρέπει να συμβαίνει σε τέτοιες ομάδες. Δημιουργούμε τις συνθήκες για ένα επιτυχές μέλλον στη Γιουνάιτεντ» ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Μουρίνιο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις