Αποφασίζει για 11αδα ο Λάκης Μπακάλης

Με προπόνηση στο ΕΑΚ Βόλου θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρήγα Φεραίο. Η τεχνική ηγεσία θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει, με τον Λάκη Μπακάλη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στάθη Ρόκα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα αναμένεται να κάνει ο Σάκης Σάββας, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ. Ο έμπειρος αμυντικός θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται ο Γελαδάρης να παίζει ως αριστερός μπακ. Στη σημερινή προπόνηση θα φανούν οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ηλίας Καλφούντζος προπονήθηκε και χθες Πέμπτη με τους «ερυθρόλευκους», όμως απ’ ότι φαίνεται δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση. Είναι πίσω από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης και ο Ολυμπιακός χρειάζεται ετοιμοπόλεμο αριστερό μπακ. Βέβαια, ο Λάκης Μπακάλης είναι αυτός που θα αποφασίσει αν ο παίκτης αποκτηθεί ή όχι.

Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, εξετάζουν και την περίπτωση ικανού αριστερού μπακ, με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τέλος, σήμερα αναμένεται στο Βόλο ο Λεωνίδας Χρήστου. Ο 25χρονος επιθετικός θα υπογράψει τη σύναψη συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις