ΑΣΑ: Ούτε τηλεοπτικό, “ΣΤΟΠ” και στη μετακίνηση

Εντύπωση προκάλεσε στη διοίκηση της ΑΣΑ η απόφαση της ΕΡΤ να μην μεταδώσει τηλεοπτικά το Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την ομάδα της Καρδίτσας, ενώ ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η απαγόρευση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για μετακίνηση των φιλάθλων της, είτε οργανωμένη, είτε μεμονωμένη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Προς μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι ο αγώνας της ομάδας μας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 δε θα μεταδοθεί ούτε τηλεοπτικά από το WEB TV της ΕΡΤ, όπως είχε οριστεί. Επίσης, μας προκαλεί εντύπωση η απαγόρευση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για μετακίνηση των φιλάθλων μας (οργανωμένη και μεμονωμένη) προς παρακολούθηση του συγκεκριμένου αγώνα.
Οι φίλαθλοί μας έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, δεν έχουν προκαλέσει το παραμικρό επεισόδιο με τη συμπεριφορά τους και τα πρόσφατα παραδείγματα από τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Παναχαϊκή, τη Δόξα Δράμας, τον Απόλλωνα Πόντου και τον Πανσερραϊκό είναι ενδεικτικά της περίφημης ατμόσφαιρας που κυριάρχησε πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας.
Η ΠΑΕ Αναγέννηση είναι υπέρμαχη του δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα της χώρας και με δυσαρέσκεια πλέον αντιλαμβάνεται ότι οι φίλαθλοί της δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο ντέρμπι, δια ζώσης, τηλεοπτικά ή διαδικτυακά.
Τέλος, ευχόμαστε να απολαύσουμε μία αντικειμενική διαιτησία, καθώς τρέφουμε σεβασμό και εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που την απαρτίζουν, έκαστο εκ των οποίων επάξια και δίκαια έχει φτάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο είναι ικανό αλλά και εξελίξιμο.
Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας των δύο συλλόγων και «πρωταγωνιστές» του να αναδειχθούν αποκλειστικά και μόνο οι ποδοσφαιριστές».
Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις