Νέα μέλη στη διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης

Με τρία νέα μέλη ενισχύεται η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, όπως ανακοινώθηκε από το επίσημο site του τμήματος. Εκτός της κ. Χαρανά για την οποία είχαμε γράψει σχετικά, την Δ.Ε. θα πλαισιώσουν οι κ.κ. Θεοχάρης Γιώργος (κτηματομεσίτης) και Χατζημπύρος Δημήτρης (στρατιωτικός).

Αναλυτικά:

Με τρία νέα μέλη ενισχύεται η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 : την κα. Χαρανά Σόνια – Φωτεινή, τον κ. Θεοχάρη Γιώργο, και τον κ. Χατζημπύρο Δημήτριο.

Η κα. Χαρανά (φωτό άρθρου) είναι Απόφοιτη ΤΕΙ Θεσσαλίας της Σχόλης Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένη με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ.Αριστοτέλη Μπασδάνη και μητέρα τριών παιδιών. Με το σύζυγό της διατηρούν επιχείρηση σούπερ μάρκετ στην Νέα Ιωνία. Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Μαγνησιας , μέλος της ΔΗΜΤΟ Ν. Ιωνίας και Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου.

Γιώργος Θεοχάρης/Αχιλλέας Φαρσάλων – Νίκη Β.

Ο κ. Θεοχάρης είναι Κτηματομεσίτης και Επενδυτικός Σύμβουλος Ακινήτων και Γης. Δραστηριοποιείται στο χώρο των μεσιτικών από το 1995, με επιπλέον ενασχόληση στον χώρο των κατασκευών συμμετέχοντας ως εταίρος στην κατασκευαστική εταιρία “Οικοδομείν ΕΠΕ”, είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Βόλου, Πιστοποιημένο μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Μεσιτών Βόλου και Πιστοποιημένος Εκτιμητής Πραγματογνώμων ακινήτων.

Ο κ.Χατζημπύρος είναι στρατιωτικός ,εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, και έχει διατελέσει στο παρελθόν έφορος στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου μας.

Η Νίκη Βόλου τους καλωσορίζει στην οικογένεια της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις