Οικογενειακό “ερυθρόλευκο” δείπνο (photos)

Μια ωραία βραδιά πέρασε χθες σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ποδοσφαιριστές, τεχνικό team, εργαζόμενοι αλλά και σύσσωμη η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, βρέθηκαν στην ψησταριά «Ο Γιώργος» στη Ν. Ιωνία, όπου δείπνησαν.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα,  τα μέλη της ομάδας μας συζήτησαν για το παιχνίδι της Κυριακής  απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, αλλά και για την καθημερινότητά τους, ενώ από την πλευρά της η Διοίκηση του Συλλόγου έδειξε εμπράκτως το όραμά της για έναν ενωμένο Ολυμπιακό Βόλου εντός κι εκτός γηπέδου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσεκούρας μιλώντας στους παίκτες και στο προπονητικό team ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον αγώνα της Κυριακής, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί μία κοιτίδα πολιτισμού και αθλητισμού στην πόλη και ζήτησε απ’ όλους να έχουν ακμαίο ηθικό και να τιμήσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 όπου όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου θα συμμετάσχουν στην ετήσια εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στις 11.30.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις